Vásárlási feltételek

A Boutique Hungaricum minőségi magyar élelmiszereket és italokat kínál vásárlóinak, akár céges ajándékként is. Cégünk elkötelezett híve a kultúrált szeszesital fogyasztásnak, ezért termékeit kizárólag 18 éven felüliek számára értékesíti! 
A rendelésnek nem feltétele, hogy regisztrálva legyen a honlapunkon. Kérjük, töltse ki pontosan adatait, különben nem tudjuk kiszállítani a megrendelt terméket!
 

Megrendelés menete:
A vásárlás nem regisztrációhoz kötött. Egyszerű, gyors vásárlásokat regisztráció nélkül is bonyolíthat, a pénztárban kért adatok kitöltését követően. Regisztrálni azonban érdemes, hogy nyomon követhesse vásárlásait, illetve, hogy hírlevélben értesülhessen aktuális akcióinkról, újdonságokról, hogy résztvegyen törzsváésárlói sorsolásainkon. Regisztrációt követően, e-mail címe és jelszava segítségével tud majd belépni. Válassza ki a termékeket és helyezze őket a kosarába. Lépjen be az oldalra e-mail címével és jelszavával. Válasszon kiszállítási időpontot, fizetési módot és adja meg szállítási és számlázási címét. Végül ellenőrizze a megadott adatokat és kattintson a "Megrendelés véglegesítése" gombra.
Rendelésével kapcsolatos információkat rendszerünk automatikusan visszaigazolja az Ön által megadott e-mail címen, melyben Ön ellenőrizheti annak részleteit. Megrendelését a visszaigazolásban szerepelő rendelésszámon tartjuk nyilván.
Szerződésünk, ráutaló magatartással, az általunk küldött visszaigazolással jön létre.


A kínált áru és/vagy szolgáltatás igénybevételére vonatkozó korlátozások:
Alkoholtartalmú termékeinket csak 18 év feletti megrendelő személy esetén tudjuk teljesíteni.

A megrendeléssel, szállítással kapcsolatos reklamációk, elállás:
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV. 21.) korm. rendeletben foglaltak az irányadók. Az Ön megrendeléséért az áru kézhezvételéig teljes körű felelősséget vállalunk.

A hibás vagy sérült árut 5 munkanapon belül cseréljük, vagy pótoljuk saját költségünkre. Ha Ön a hibás szállítás vagy az áru szállításkori sérülése miatt eláll a megrendeléstől, akkor a már megfizetett áru ellenértékét visszafizetjük. Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos pontos jogszabályokat, rendeleteket IDE KLIKKELVE tekintheti meg.

Az áru átvételét követően a szállítással kapcsolatos reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. Megrendelésével és a szállítással kapcsolatos reklamációit, észrevételeit szívesen várjuk az alábbi email címen: info@boutiquehungaricum.com. A megrendelő a megrendelt termékek átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, kivéve, ha a megrendelt és kiszállított áru természete a visszaszolgáltatást nem teszi lehetővé, vagy ha az romlandó. Ebben az esetben cégünk köteles a sérülésmentesen, hiánytalanul, bontatlan csomagolásban visszaszolgáltatott termék(ek) ellenértékét a visszaszolgáltatást követő legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt felmerült, visszaszállítási költségeket megrendelő viseli.

Házhozszállítás:
A megrendelt terméket belföldön a Magyar Posta Zrt. MPL szolgáltatás segítségével 1 munkanap alatt szállítjuk házhoz. Külföldi megrendelés esetén DPD csomagküldő szolgálat szállítja a rendelt termékeket. Utánvét igénybevétele esetén a küldeményt a címzett részére kézbesítjük, az áru ellenértékét átvételkor kell fizetni a kézbesítőnek. Ilyenkor célszerű olyan kézbesítési címet választani, ahol napközben ott tartózkodik a címzett, és ki tudja fizetni a futárnak a kézbesítést. A megrendelt termékek szállítási díját a termékek összsúlya és a szállítási cím határozza meg. Webáruházunkban lehetősége van a bevásárló kosár megtekintésekor a szállítási díj kiszámításraa a rendelés véglegesítése elött.

Fizetési feltételek:
A fizetési módot a megrendeléskor választhatja meg. A megrendelt tételeket házhozszállításkor készpénzben, átutalással, PayU fizetési modulon keresztül, bankkártya segítségével is kiegyenlítheti.

Annak érdekében, hogy biztosítsuk Önt afelől, hogy a tranzakciók lebonyolítása érdekében megadott hitelkártya-információk biztonságban vannak, a Boutique Hungaricum a tranzakció lebonyolítása előtt, alatt és után sem számítógépein, sem máshol nem tárolja a megadott hitelkártya-számot. A vásárlás folyamata és a bankkártyás fizetési tranzakció két, teljesen elkülönített rendszerben történik, azaz míg Ön a regisztrációt, termékek kiválasztását, a megrendelés feladását a www.boutiquehungaricum.com weboldalon teszi meg, addig a bankkártyás tranzakció lebonyolítása a PayU biztonságos weboldalon történik meg. A Boutique Hungaricum semmilyen körülmények között nem szerez tudomást az Ön hitelkártya-információiról, illetve a PayU fizetési rendszer az Ön által regisztrációkor megadott személyes adatok közülcsak a kártyás fizetés lebonyolításához feltétlen szükséges, az  használhatja -felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.

További információk a bankkártyás fizetésről:

Webáruházunk a PayU rendszer által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a PayU rendszer pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat. PayU teljes fizetési  tájékoztatő ITT.

A PayU fizetési rendszer használatához a vásárlás véglegesítését megelözően a vásárlási feltételek elfogadásával egyet kell értenie a következőkkel:  Elfogadom, hogy a Robomaster Kft (székhely:1165 Budapest, Farkashalom utca 3.) által a www.boutiquehungaricum.com felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek a PayU Hungary Kft. (1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.


Minden tranzakcióval kapcsolatos adattovábbítás SSL (Secure Socket Layer) titkosított csatornán keresztül történik. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja.
A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a Boutique Hungaricum honlapon a kártyás fizetés során forintban történik a tranzakció, függetlenül attól, hogy a kártyabirtokos kártyája nem forint devizanemű. Az oldalon látható EUR csupán tájékoztató jellegű, mert a fizetés a kibocsátó bank terheléskori deviza eladási árfolyama szerint történik. Az Ön bankszámláján a fizetés beterhelt összege forintban – a kártyatársasági, illetve a kibocsátó banki konverziók miatt – minimálisan eltérhet az árfolyamváltozás következtében. 

Fizetés lépései:
1. Ön a Webáruház oldalán választja ki az árut, melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
2. Ezt követően Ön átkerül a PayU biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót
4. A fizetést követően Ön visszatér a Webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.
A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően - ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti -, a PayU elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző "Vissza/Back" vagy a "Frissítés/Refresh" gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül. Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

További információk átutalásos fizetésről:
A fizetendő összeget a webáruházat üzemeltető Robomaster Kft. Otp Bank Nyrt. által vezetett 11707031-20000136-00000000 számú bankszámlájára kérjük átutalni.
A díjat akkor tekintjük megfizetettnek, ha a megrendelt termékek átvételét megelőző munkanapon a fizetendő összeg megérkezik a bankszámla-számunkra. Ellenkező esetben nem áll módunkban kiszállítani/átadni Önnek a megrendelt termékeket.
A kiválasztott termékek megrendelése után, e-mailben leírjuk a sikeres átutaláshoz szükséges lépéseket. Az összeg beérkezéséről e-mail értesítést küldünk Önnek.


Felügyeleti szervek
Budapest, XVI. ker. Kispesti Polgármesteri Hivatal Jegyzője
Budapesti Békéltető Testület (1012 Budapest, Krisztina krt. 99.)
Közép Magyarországi Fogyasztóvédelmi Felügyelőség